Gästbok, april 2017

14:e april, Stefan Hallén

Hej!
Har en fundering vad det gäller att generera en webbsida. Har nämligen en sådan sedan länge men efter en tid av ny forskning så gjorde jag en uppdatering. Personer som sedan tidigare fanns med i släktträdet fick då en ny webbadress vilket fick till följd att alla länkar som länkats och refererar till personer på hemsidan i forum och andra sammanhang genom åren nu inte längre fungerar. Vad jag nu undrar över är, gjorde jag något fel?
Mvh Stefan
Namnen på filerna ändras om man ändrar namnet på en person eller ändrar födelse-/dödsdatum. Namnen på de exporterade html-filerna kan också ändrats i samband med nya versioner av MinSläkt. MVH Henrik Dannberg
11:e april, Inger Johansson

Hej!
Jag har inte så avancerande datakunskaper men har forskat fram en del anhöriga både på djupet och bredden. Jag har idag ca åttahundra personer i MinSläkts arkiv. I dag har jag fått en ny släkt genom min son. Jag har tidigare forskat fram end del om den släktgren och har det i ett annat arkiv. Jag är mest rädd att jag inte kan hantera programmet om det finns för många.
Eller finns inte denna risk?
Det finns ingen gräns för hur många olika släktarkiv man kan ha.
MVH Henrik Dannberg