Gästbok, oktober 2023

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter om MinSläkt med andra. Skicka in dina funderingar, förslag till förbättringar, kom med motargument eller heja på bra idéer. Ordet är fritt. Mejla inlägg till support@dannbergsdata.se.

Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) utgår jag från att du som gör inlägg även godkänner att ditt namn och e-postadress publiceras på denna sida. Inlägg utan spårbar avsändare kommer att ignoreras.

Om du har något problem som inte är av allmänt intresse ser jag gärna att du använder support-sidan istället.

16:e oktober, Roger Jorwén
Då jag är mycket för statistik vore det kul att kunna se direkt i programmet om hur många emigranter som man har i registret.
Förslag: Antal, procent, land

Har dristat mig till att räkna ut bland mina c:a 30.000 namn, utfall 3,7 %, fördelat på Nordamerika, Australien, Danmark, Norge

Som sagt vore kul ifall om programmet kunde hjälpa till

Roger
Tack för tipset. Jag ska fundera på detta inför kommande versioner av programmet.
MVH Henrik Dannberg
8:e oktober, Mattias Lindberg
Jag vet att jag talar för många när jag tackar för ett bra lättanvänt program utan behov av stora webbtjänster. Hur ser framtiden ut för programmet? Är det ny version på gång? Kommer det komma en 5a? Vad har du för planer? Kan det behövas anpassningar för win 11 t.ex? Tror vi är flera som tycker det är spännande att höra om programmets framtid.

Hälsningar
Mattias
MinSläkt är redan idag anpassad för Windows 11. Inget är idag bestämt angående en eventuell version 5 men ambitionen är att fortsätta att underhålla och utveckla programmet.
MVH Henrik Dannberg